You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

AIXÍ VA COMENÇAR TOT

Corria l'any 1945, temps de postguerra, depressió econòmica… Eugeni Aguilar, un noi de 14 anys, va trobar una feina a una pastisseria de Barcelona, la prestigiosa Llibre i Serra, a la Ronda de Sant Pere. Va començar el seu aprenentatge a la secció de xocolateria i bomboneria, trevallant jornades de fins a deu hores seguides a l'obrador, envoltat, això sí, dels grans mestres xocolaters d'aquella època.

Amb els pas dels anys i amb l'adquisició dels coneixements necessaris, es va convertir en oficial, ascendint més tard a encarregat.

Francesc Baixas, gran amant de la xocolata i mestre pastisser, va oferir a Eugeni Aguilar crear la sección de bomboneria a l'interior de la seva prestigiosa pastisseria Baixas, al carrer Muntaner de Barcelona, oportunitat que no va deixar passar.

El cacau, així com el sucre, eren bens escassos en aquell temps. Obtenir productes de qualitat dels materials als que es podia accedir a Espanya era una tasca complexa. Així i tot, amb els anys, Eugeni i Francesc, van aconseguir que les xocolates i els bombons Baixas arribessin a considerar-se dels més preuats a Espanya.

Josep secunda aquest camí al començar a treballar al costat del seu pare des de molt jove també, adquirint, d'aquesta manera, les seves primeres nocions de l'ofici. Bombons Cornet neix seguint els passos d' Eugeni i es desenvolupa aprenent bàsicament de la “nouvelle chocolaterie”  francesa i belga. Avui, per donar vida a les seves creacions, combina les noves tendències actuals amb els secrets de la tradició adquirida dels vells mestres xocolaters.